Kerstconcert Princenhage’s Mannenkoor en Gemengd Koor Ulvenhout

Laurentiuskerk Ulvenhout
15 december — 20:00
Het Princenhage’s Mannenkoor en het Gemengd Koor Ulvenhout geven een gezamenlijk Kerstconcert in de Laurentiuskerk in Ulvenhout.
Ondanks dat de wijken Princenhage en Ulvenhout een eindje uit elkaar liggen hebben deze twee koren elkaar gevonden. Zij geven een gezamenlijk Kerstconcert waarbij ieder zijn eigen muzikale inbreng heeft maar waar er ook samen wordt gezongen.

Het Princenhage’s Mannenkoor brengt bewerkingen van kerstliederen die a capella worden gezongen. Het programma bevat o.a. Mary had a baby, Go tell it on the Mountains, Een kindeke is ons geboren, Russisch Wiegelied en In der Christnacht van Gruber.

Het Gemengd Koor Ulvenhout zingt o.a. Ave Maria, The First Noel, Heiligste Nacht, In the bleak midwinter en het Halleluja van Händel uit de Messiah.

Gezamenlijk worden cantates van Bach en Hark! The Herald Angels sing van Mendelssohn gezongen.
De orgelbegeleiding is door Jelena Bazova. De koren staan onder leiding van Ad Vergouwen (Princenhage’s Mannenkoor) en Paul Henken (Gemengd Koor Ulvenhout).

Iedereen is van harte uitgenodigd om zo in de stemming te komen voor de kerstdagen! De entree voor het concert is gratis. Na afloop is er gelegenheid om een glaasje te drinken.


Kosten
Gratis
Waar?
Laurentiuskerk Ulvenhout
Dorpstraat 42
4851CM Ulvenhout


Theater & dans
Muziek
Exposities
Film
Feest, festival & evenementen
Gesproken woord
Actief
Kinderen