Verjaardagsweekend Chassé Theater

3 november 2015

Jubileum Chassé Theater


Het Chassé Theater bestaat 20 jaar en viert dat in het weekend van 14 en 15 november 2015 met theater en film.


Hoogtepunten tijdens het verjaardagsweekend zijn een filmconcert, de filmnacht, filmontbijt en het musicalconcert From Broadway to Breda.


Filmliefhebbers opgelet
Om het twintigjarig bestaan te vieren, zijn er in Chassé Cinema tal van films te zien. Zaterdagavond start met het filmconcert Faust. Bekijk de film uit 1926 op het grote doek en luister ondertussen naar de live begeleiding door filmcomponist Kevin Toma. Een bijzondere ervaring! Daarna start de filmnacht met de hele nacht door films uit verschillende genres. Zondagochtend is er een filmontbijt met live muziek, met daarna de vertoning van de film Carol.


From Broadway to Breda
De grootste musicalsterren brengen de mooiste en bekendste musicalsongs ten gehore brengen, zoals Simone Kleinsma, Pia Douwes, Willemijn Verkaik, Stanley Burleson en René van Kooten. Dit alles onder begeleiding van een grote liveband onder leiding van Eric van Tijn. Luister voor ‘one night only’ naar een verrassende en afwisselende selectie van geliefde musicalsongs. Alle genres binnen het genre passeren de revue, van The Lion King en Wicked tot Chicago en Mamma Mia!


Feest mee
Zondag 15 november is er een verjaardagsfeest zoals het hoort, met slingers, eten, drinken en muziek. Er zijn allerlei gratis activiteiten voor jong en oud:

  • Kinderactiviteiten: knutselen, schminken, pepernoten bakken en bezoek van Sinterklaas
  • Voorstellingen LeineRoebana en Het Zuidelijk Toneel
  • Optredens De Stilte, Breda’s Mannenkoor en Dans Brabant
  • Live muziek van Joep Peeters, Cuata, Blauw Gras
  • Presentatie jubileumboek
  • Verjaardagsveiling
  • Installaties Simon Haen

Meer over het verjaardagsweekend in het Chassé Theater

Terug naar nieuwsoverzicht
Theater & dans
Muziek
Exposities
Film
Feest, festival & evenementen
Gesproken woord
Actief
Kinderen