Nirvana’s Nevermind 25th Anniversary door Bleach op geheime locatie

7 september 2016

Bleach - Nirvana tribute band


One Night Only: De beste Nirvana tribute band van het land laat het album Nevermind van de Amerikaanse grungeband Nirvana integraal horen.


In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 september 2016 om klokslag middernacht begint het concert door de Nirvana tribute band Bleach op een geheime locatie in het centrum van Breda.


Grunge
Het is 25 jaar geleden dat Nirvana ‘Nevermind’ uitbracht, op 24 september 1991. Dit album betekende de definitieve doorbraak van de band, maar drukte ook een dikke stempel op de grunge in de jaren ’90 van de vorige eeuw. Geen andere band wist zo sterk de opkomst en de neergang van het genre te bepalen.


Hele album integraal gespeeld
Bleach laat het volledige album integraal horen, in de volgorde van de elpee, cassette of cd. Luister naar nummers als Smells Like Teen Spirit, Bloom, Come As You Are, Lithium en Drain You.


Geheime locatie
Het concert vindt eenmalig plaats op een geheime locatie in het centrum van Breda. Kort voor het optreden krijgt iedereen met een kaartje te horen waar ze precies moeten zijn. Zorg dat je alvast in het centrum van de stad bent! De geheime locatie is vrijdag 23 september vanaf 23.30 uur open voor het publiek en om middernacht begint het concert. Na het optreden draait de dj nog meer grungerock.


Kaartverkoop
Een kaartje kost € 5,00 in de voorverkoop en is ONLINE verkrijgbaar.
Op de avond zelf kost een kaartje € 7,50.Terug naar nieuwsoverzicht
Theater & dans
Muziek
Exposities
Film
Feest, festival & evenementen
Gesproken woord
Actief
Kinderen