Glazen Huis Prinsenbeek op BredaNu radio en tv

7 december 2015

Glazen Huis PrinsenbeekPrinsenbeek heeft een eigen Glazen Huis vlak voor kerst. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor het KWF ten behoeve van kankeronderzoek.


Het Glazen Huis in Prinsenbeek staat er van 16 tot en met 20 december 2015. Vijf dagen lang wordt er 24 uur per dag radio gemaakt.


DJ’s
De deelnemende dj’s zijn Arjan Hermans, Angelique Kuijpers, Frank van der Aa, Ronald van den Berg, Marco van der Hoeven en Robin de Craen.


Luister live op 107.3
BredaNu zendt deze uitzendingen uit op frequentie 107.3 non-stop uit. De enige onderbreking is op donderdag 17 december voor het programma NAC-praat. Ook de wedstrijd Almere-NAC wordt zoals gewoonlijk rechtstreeks via de radio uitgezonden.


Dagelijks op televisie
Elke avond is er ook een twee uur durende live tv-uitzending op BredaNu (Ziggokanaal 40). In deze uitzendingen komen artiesten langs, wordt er een samenvatting van de dag gemaakt en wordt de tussenstand van de inzameling bekend gemaakt. De uitzendingen op BredaNu-TV beginnen op woensdag 16 december om 19.00 uur. Op de overige dagen beginnen de uitzendingen om 18.00 uur.


Breda Nu  |  Glazen Huis Prinsenbeek
Terug naar nieuwsoverzicht
Theater & dans
Muziek
Exposities
Film
Feest, festival & evenementen
Gesproken woord
Actief
Kinderen