Figuranten gezocht voor theatervoorstelling in PodiumBloos

7 oktober 2015

Ig Fie Neia - voorstelling in Podium Bloos door Juup LuijtenWil jij meespelen in een productie van een debuterend beeldend theatermaker?


Theatermaker Juup Luijten werkt aan een nieuwe theaterproductie: Ig Fie Neia. Voor deze voorstelling op 26, 27, 28 en 29 november 2015 om 20.30 uur in Podium Bloos is hij op zoek naar mannelijke figuranten.


Mannelijke figuranten gezocht
Juup Luijten is voor zijn nieuwe productie Ig Fie Neia op zoek naar mannelijke figuranten. Ig Fie Neia is een beeldende theatervoorstelling naar het stuk Iphigeneia in Aulis van Euripides. Voor een figuratieve rol in Ig Fie Neia is geen spelervaring vereist.


Repetities en aanmelden
De repetities zijn op de uitvoeringsdagen zelf. De uitvoeringen zijn van 26 t/m 29 november 2015 in Podium Bloos. De uitvoeringen zijn ’s avonds om 20.30 uur en de voorstelling zelf duurt ongeveer anderhalf uur. Op donderdag en vrijdag zullen er schoolvoorstellingen spelen in de middag. Bij aanmelding kun je de beschikbaarheid per speeldag aangeven. Meld je aan met een mail naar info@podiumbloos.nl.

De voorstelling: Ig Fie Neia
Zij bood hem de hals en deed de zeilen bollen.

De vloot wacht in Aulis al weken op een bevel. Maar, er is geen wind.
Iedereen weet: koning Agamemnon moet zijn dochter Iphigeneia offeren wil de wind weer gaan waaien, zodat hij naar Troje kan varen om de bloedmooie Helena terug te halen, de gekaapte vrouw van zijn broer.
Iphigeneia staat voor de keuze: haar land of haar leven. Agamemnon houdt zich schuil achter zijn manschappen. Ze staat alleen.


Ig Fie Neia is een beeldende theatervoorstelling over de twijfel te sterven voor een hoger doel.


www.podiumbloos.nl | www.onvoorzien.nl


Terug naar nieuwsoverzicht
Theater & dans
Muziek
Exposities
Film
Feest, festival & evenementen
Gesproken woord
Actief
Kinderen