Festival 39Graden daagt jong creatief talent uit

1 november 2017

Maak, produceer, schrijf of regisseer je zelf en ben je tussen de 15 en 21 jaar oud? Meld je dan aan en wie weet speel jij jouw voorstelling tijdens Festival 39Graden 2018.


Festival 39gradenFestival 39Graden zoekt jong talent op het gebied van theater, dans, muziek en nog veel meer. Lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan met produceren, schrijven en spelen? Geef je dan nu op!


Dans, theater, muziek, literatuur en crossovers
De organisatie van Festival 39Graden bestaat uit vijf jongeren en wordt ondersteund vanuit Podium Bloos. Voor dit seizoen is de organisatie op zoek naar jonge creatieve talenten tussen de 15 en 21 jaar die zelf maken, produceren, schrijven of spelen. Er is ruimte voor dans, theater, maar ook voor muziek, literatuur en crossovers.


Verwezenlijk je ideeën!
Jongeren die ideeën hebben die ze willen verwezenlijken, op zoek zijn naar een vakkundig publiek of nieuwe inspiratie, of nogmaals hun voorstellingen op de planken willen zien, kunnen contact opnemen met de festivalorganisatie. Uit heel het land en zelfs van over de grens in België kunnen deelnemers zich aanmelden om mee te doen.


Festival 39graden
Festival 39graden is op 3 en 4 februari 2018. Geef je op om mee te doen en wie weet sta jij straks op het podium van 39graden.


Meer dan alleen een optreden
Festival 39Graden is meer dan alleen een speelbeurt. De deelnemers krijgen de kans om het werk van hun collega-makers te bekijken, deel te nemen aan workshops en er vindt een ontwikkelingstraject plaats waarbij coaches van verschillende disciplines de jonge talenten helpen met de ontwikkeling van hun stuk.


Gouden Thermometer
Het festival beloond de meest belovende en opvallende act met de ‘Gouden Thermometer’. De winnaar ontvangt een productiebudget van € 500,- om een nieuwe voorstelling te ontwikkelen voor de volgende editie van Festival 39Graden. Eerdere winnaars waren onder andere Eva Line de Boer, Jorg van den Kieboom, Juup Luijten en Bibi van Lieshout. Tijdens de laatste editie won Kim Zeevalk samen met Ika de prijs voor hun voorstelling Als de kat van huis is.


Aanmelden
Wil jij jouw voorstelling op de planken van Festival 39Graden zien en ben je tussen de 15 en 21 jaar? Meld je dan aan via info@39graden.nl. Vermeld in je mail het concept of idee van de voorstelling, je leeftijd en welke ervaring je al hebt. Aanmelden kan tot 15 november 2017.


www.39graden.nlTerug naar nieuwsoverzicht
Theater & dans
Muziek
Exposities
Film
Feest, festival & evenementen
Gesproken woord
Actief
Kinderen