Excursie naar musical Sky

3 februari 2016

Musical SkyHet Chassé Theater organiseert elk jaar culturele excursies naar bijzondere voorstellingen buiten Breda. Deze keer gaat de busreis naar Sky in Theater Amsterdam.


De excursie is op zaterdag 9 april 2016, vertrek in Breda om 12.15 uur.


Sky
De nieuwe Nederlandse musical is een prachtig en indrukwekkend verhaal over het meisje Sky. Een meisje dat in haar jonge leven de nodige uitdagingen tegenkomt. Ze verliest haar vader, voelt zich niet begrepen door haar moeder en wordt op school gepest. In haar droomwereld krijgt ze de kans om af te rekenen met de dilemma’s uit haar dagelijkse leven. Sky is een visueel en theatraal spektakel met 3D technologie. De liedjes zijn van John Ewbank en Marco Borsato, zoals ‘Mooi’, ‘Afscheid nemen bestaat niet’, ‘Vlinder’, ‘Was mij’ en ‘Ik kan het niet alleen’.


Programma
De bus vertrekt vanaf het Schoolakkerplein in Breda en rijdt rechtstreeks naar Theater Amsterdam voor de middagvoorstelling. Na afloop brengt de bus je weer terug naar Breda.


12.15 uur: vertrek van Breda naar Amsterdam
14.00 uur: aanvang Sky
17.30 uur: vertrek uit Amsterdam naar Breda


Kaarten
De toegangsprijs is € 107 (1e rang) of € 101 (2e rang), inclusief busreis en toegangsbewijs. Tegen inlevering van 50 Koperen Kezen (de automatische spaarpunten van het Chassé Theater) krijgen bezoekers € 9 korting.
Reserveer via www.chasse.nlTerug naar nieuwsoverzicht
Theater & dans
Muziek
Exposities
Film
Feest, festival & evenementen
Gesproken woord
Actief
Kinderen