Schrijf je in voor KAM Breda

26 februari 2018

De 36ste Kulturele Amateur Manifestatie Breda wordt gehouden op 15 en 16 september 2018 in het Chassé Theater in Breda. Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in!


KAM Breda 2018De KAM-organisatie rekent op zo’n negentig enthousiaste Bredase dansscholen, orkesten, koren en toneelgroepen. Deelname is gratis. Inschrijven is mogelijk tot 1 mei 2018.


Binding met Breda
Tijdens de Kulturele Amateur Manifestatie wordt een podium geboden aan culturele amateurgezelschappen in een echt theater met professioneel licht en geluid. Voorwaarde voor deelname is dat gezelschappen sociale en culturele binding hebben met Breda en hoofdzakelijk daar actief zijn.


Aanmelden
Bredase culturele amateurgezelschappen die nog niet eerder (of langer dan 5 jaar geleden) aan de KAM hebben meegedaan, kunnen zich vanaf nu melden. Stuur een e-mail met je contactgegevens naar info@kambreda.nl. Je ontvangt vervolgens het inschrijfformulier.


Kijk voor meer informatie op www.kambreda.nl of de Facebook-pagina ‘Kulturele Amateur Manifestatie – KAM BredaTerug naar nieuwsoverzicht
Theater & dans
Muziek
Exposities
Film
Feest, festival & evenementen
Gesproken woord
Actief
Kinderen